//Fieyha's Property ?
Le Princess


Photo-0301_e121[1]
Welcome to my blog fellas :D
: Blog owner is Fieyhaa.
: In relationship
: 18 y/o.
: future novelist :*
| Twitter | Facebook |


Wishlist
11A+ SPM
blogskin
best buddy


keep calm and love yourself :)


Links

? Billa
? Eiqa
? Ainina
? Mieza
? Nanie


Big Clap
Skin by Little Miss //Suhaila Roslan
Re-Edit by //Nieya
49 Days
Khamis, 13 Mac 2014 | 11:10 PTG | 0 gossip
Tak bergerak dari depan tv bila drama 49 Days dah start..
Drama apa tu? Lelaki mesti tak minat sebab tu drama Korea.. Hihihi..
Aku bukan k-popers tapi sesetengah drama Korea ni mampu tarik minat aku..



Sedih wuu cerita nih.. Aku betul betul hayati cerita nihh.. Ada pengajaran yang boleh dapat dari cerita nih.. 
Tak semua orang ikhlas nak kawan dengan kita.. Bukan nak cakap ape lah kan.. Bukan nak suruh bersangka buruk tapi kadangkala kita tak boleh nak percaya sangat pada orang.. Even dah berapa lama kita dah kawan dia.. Macam In Jung yang berpura pura ikhlas kawan dengan Ji Hyun.. 
Dalam dunia nih, memang tak semua orang kita boleh percaya 100%.. Memang tak boleh.. Kadang kadang orang yang rapat dengan kita nih sebab ada motif sendiri.. Macam Kang Min Ho lah.. haha.. Aku ni pengulas cerita ke? Bukan.. Sekadar berkongsi cerita.. 




Old | New